За нас

Wallnut.bg е онлайн магазин за изкуството да декорираш стената.
Независимо дали търсиш нестандартен подарък за близък, автентичен израз на въображението си, или просто искаш да украсиш стената у дома, Wallnut.bg е твоето място. 
С над 500 различни избражения, в Wallnut.bg ще откриеш декоративни картини пана за всеки вкус и бюджет. Открий любимите си шедьоври на класическото и модерно изкуство, отпечатани върху канава. Украси стената си с емблематични изображения от света на филмите, музиката и спорта. Свържи се с Wallnut.bg по електронна поща или телефон и превърни своята любима снимка, дизайн или творба в произведение на изкуството, като я отпечаташ върху канава.


Как да поръчам

Искаш да направиш нестандартен подарък или просто си решил да обновиш интериора вкъщи? Вече си се спрял върху някоя от нашите висококачествени канави Wallnut от 100% памук? Честито! За максимално удобство при закупуването ѝ, ти предлагаме три начина за поръчка от онлайн магазин Wallnut.bg. Остава само да избереш най-удобния и лесен начин за теб.


Доставка

След като поръчаш своята канава Wallnut, екипът ни гарантира, че тя ще бъде подготвена и доставена до посочения адрес ДО 2 РАБОТНИ ДНИ. За доставките се използват услугите на куриерска фирма Econt, която работи от понеделник до събота, включително.